Första månaden juli 2021

efter stormen kommer lugnet 1-3 juli
vilken skönt lugn som la sig efter det att vi äntligen kommit iväg – känns både spännande, kul, läskigt, sorgligt, utmanande, utforskande och massor av fler känslor – tänker på Per Gessles ”här kommer alla känslorna” (på en och samma gång)
skagshamn 4-5 juli
vilken bra start! vi startade i svenskt solsken och gick via södertälje ner via Bråviken, Fyrudden till Skagshamn i Valdemarsvik där Annikas syster Ulrika med familj Lars, Tova & Disa bor. trevlig dag och kväll med chill och avskedssnack, kramar och tårar.
utklippan 6-9 juli
Ystad 9-15 juli
segling till Danmark bland vindkraftverken och åskknallar
17 juli middag i Gedser
vidare till Amsterdam efter en del slussar och broar 27 juli

4 reaktioner på ”Första månaden juli 2021”

 1. Hej på er! 🤗
  Åh så härliga bilder och vilken fin start ni verkar ha fått på erat fantastiska äventyr!
  Tycker att ni är så himla modiga i att lämna ekorrhjulet här hemma och följa eran dröm!
  Är fortfarande på Yxlan men min vistelse börjar lida mot sitt slut och på måndag åker jag hem och på onsdag börjar jobb och sedan studier !
  Ha en fortsatt härlig segling och var rädda om er!
  Kraaam!, 💦🏊🤗❤️🤗🏊💦

  1. Halloj Renée – kul att höra ifrån dig och att du njuter på Yxlan. Hoppas sommaren varit fin och att du känner dig nöjd inför eftersommaren. Känns konstigt just nu att inte vända hemåt efter sommaräventyr, är i Spanien och drar vidare nu mot varmare ställen vilket känns riktigt fint. Kram på dig från Annika & Micke

 2. Hej Annika och Micke! Så kul att ni hunnit lägga upp på bloggen! Många fina foton 👍🏼 Känns som det flyter på bra men förstår att ni har fullt upp med slussar, broar och tidvatten.. men nu är ni ju ute på andra sidan, skönt. Det är lite tomt här hemma 🥲 men vi har en fin sommar! Härliga dagar på Ekholmen 😀 kramar Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »